Ontwerp uitwerkingsplan Daarle West tweede fase

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 26 november 2016 gedurende zes weken het ontwerp uitwerkingsplan “Ontwerp uitwerkingsplan Daarle West tweede fase” ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214.

Dit uitwerkingsplan heeft tot doel de gefaseerde woningbouw in het gebied Daarle West te continueren. Het plan maakt de bouw van 11 woningen mogelijk aan de woonstraat Oetbrink, die zal worden doorgetrokken tot aan de Hellendoornseweg.

Het plan omvat globaal het gebied dat wordt begrensd door ten noorden groenpercelen en “Basisschool De Ark”, ten westen door perceel Hellendoornseweg 6, ten zuiden de Hellendoornseweg en ten oosten het perceel Hellendoornseweg 4 en de bestaande woningen aan de Oetbrink uit de eerste fase van Daarle West

U kunt het ontwerp uitwerkingsplan via de navolgende link ook inzien via de landelijke website: http://iturl.nl/snvvFwe. Bestanden van het plan met de unieke code NL.IMRO.0163.UWDAWEST2FASE-ON01 zijn te downloaden via: http://iturl.nl/snuqfD6

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het hiervoor genoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerp uitwerkingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch via gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven