Voorbereiding bestemmingsplan Broek in Waterland 2018

Logo Waterland

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht maakt het college van burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de kern Broek in Waterland met de naam: Bestemmingsplan Broek in Waterland 2018.

Het plangebied, de uitgangspunten en de planning zijn beschreven in het startdocument ‘Nota van Uitgangspunten & Inventarisatie’.

De Nota van Uitgangspunten & Inventarisatie kan worden ingezien:

Het voorontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 voor inspraak ter inzage gelegd. Tevens vindt dan het overleg plaats als bedoeld in artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening. Van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan wordt een kennisgeving geplaatst in de Staatscourant, Ons Streekblad, op de website www.officiëlebekendmakingen.nl en op bovengenoemde website van de gemeente. In de kennisgeving wordt vermeld hoe en binnen welke termijn een reactie kan worden ingediend.

Alle informatie vindt u ook op de website: www.waterland.nl/projecten-en-plannen/bestemmingsplannen/broek-in-waterland/bestemmingsplan-broek-in-waterland-2018-in-procedure

Waterland, 24 november 2016.

Naar boven