Onteigening van onroerende zaken in de gemeente Enschede voor de uitvoering van het bestemmingsplan Eschmarke Zuid West 2010 en het bestemmingsplan Buitengebied Zuidoost

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Milieu deelt mee dat, ingevolge artikel 78, zevende lid, van de onteigeningswet, vanaf 23 februari 2016 tot en met 4 april 2016 een afschrift van het koninklijk besluit van 23 december 2015, nr. 2015002305, ter inzage ligt.

De in het koninklijk besluit ten name van de gemeente Enschede ter onteigening aangewezen onroerende zaken zijn nodig voor de uitvoering van het bestemmingsplan Eschmarke Zuid West 2010 en het bestemmingsplan Buitengebied Zuidoost. De door de Kroon ter onteigening aangewezen onroerende zaken met betrekking tot het bestemmingsplan Eschmarke Zuid West 2010 heeft de bestemming Verkeer (V). Het overige gedeelte van het grondplannummer 1, alsmede het grondplannummer 2 hebben in het bestemmingsplan Buitengebied Zuidoost de bestemmingen Verkeer (V) en Agrarische functie met landschapswaarden (AW-L). Op het grondplannummer 2 rust tevens deels de bestemming Bos. Op de onroerende zaken worden werken en werkzaamheden uitgevoerd ter verwezenlijking van die bestemmingen.

Het koninklijk besluit is gepubliceerd in de Staatscourant van 3 februari 2016, nr. 2814.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Een afschrift van het koninklijk besluit ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • Stadskantoor gemeente Enschede, Hengelosestraat 51 te Enschede (openingstijden staan op de website van de gemeente);

  • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Naar boven