Ontwerpomgevingsvergunning bedrijfsgebouwen Kapona B.V., A.G. Hofkeslaan 3 te Velp(Wabo-afwijkingsprocedure); gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van nieuwe vervangende bedrijfsgebouwen voor hoveniersbedrijf Kapona, gevestigd aan de A.G. Hofkeslaan 3 te Velp. Voor deze procedure is ook een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad nodig.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (raadsbesluit) en de daarbij behorende stukken, kunnen vanaf 24 november 2016 gedurende zes weken door eenieder worden ingezien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg

U kunt de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt dan gebruikmaken van het planidentificatienummer: NL.IMRO.0275.BPLG36-OV01.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Voor meer informatie over de procedure en over het geven van een mondeling zienswijze kunt u contact opnemen met de heer I. Slager, telefoonnummer (026) 49 76 420.

De Steeg, 23 november 2016

 

Naar boven