Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht,

Logo Loppersum

Uitgebreide voorbereidingsprocedure Fraamweg 9 te Middelstum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum hebben in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een schuur aan de Fraamweg 9 te Middelstum. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer WABO-2016-0172 en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BA0012-VG01.

De vergunning bestaat uit:

  • het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

Ter inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 22 november 2016 tot en met 2 januari 2017 ter inzage in het gemeentehuis. Het besluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BA0012-VG01.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend door belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Daarnaast kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven