Rectificatie: Ontwerpbestemmingsplan Zeister Warande

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het bestemmingsplan ‘Zeister Warande’ voorbereiden.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het perceel op de hoek van de Utrechtseweg en de Kromme Rijnlaan (Utrechtseweg 30-42). Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 155 woningen mogelijk, bestaande uit 106 appartementen en 49 grondgebonden woningen.

Rectificatie

Op 16 november 2016 heeft reeds een bekendmaking van voornoemd ontwerpbestemmingsplan in de Staatscourant gestaan. Per abuis is toen echter niet het ter inzage gaan van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor dit bestemmingsplan gepubliceerd in de Nieuwsbode. Omdat de procedures van beide ontwerpbesluiten gelijktijdig plaats dienen te vinden, is het noodzakelijk om het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeister Warande’ een week later ter inzage te leggen.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken zij bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan vanaf 24 november 2016 tot en met 4 januari 2017 digitaal ter inzage ligt in de publiekshal van het gemeentehuis aan Het Rond 1 te Zeist.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.zeist.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPZeisterWarande-OW01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze (inloggen met DigiD) gaan.

Naar boven