Vastgesteld wijzigingsplan Oosteinde 10 te Wapserveen

Logo Westerveld

Burgemeester &Wethouders hebben op 4 oktober 2016 het wijzigingsplan ‘Oosteinde 10 te Wapserveen’, met planidentificatie NL.IMRO.1701.509BWOosteinde10WV-0002 ongewijzigd vastgesteld.

Het ontwerpwijzigingsplan is opgesteld om de wijziging van de bestemming van ‘Agrarisch-2’ naar ‘Wonen – Voormalige boerderijpanden’ planologisch mogelijk te maken.

 

Ter inzage

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunnen met ingang van 24 november 2016 gedurende een periode van 6 weken op afspraak digitaal worden ingezien in het gemeentehuis van Diever. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer 158641 daarbij te vermelden. Het plan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Beroep

Tegen het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom kan van 24 november 2016 tot en met 4 januari 2017 slechts beroep tegen het wijzigingsplan worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen.

Beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn van de terinzagelegging bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe kan afzonderlijk een verzoek om voorlopige voorziening ingediend worden.

 

Voorlopige voorziening

Ingevolge artikel 3.9a, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Contact

Mevrouw R. de Vries, team Leefomgeving, tel. 14 0521

Naar boven