Ontwerpbestemmingsplan‘Appelscha - Van Emstweg 1-3’

Logo Ooststellingwerf

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 15 november 2016

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Appelscha - Van Emstweg 1-3’

Plangebied: locatie Van Emstweg 1-3 te Appelscha

Doel plan: Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van drie woningen mogelijk op de locatie van de voormalige Gereformeerde Kerk. Op deze plek worden in totaal drie woningen gerealiseerd, waarvan één vrijstaande woning en twee geschakelde woningen.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Appelscha – Van Emstweg 1-3’ (Planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.bpemstweg-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf 24 november 2016 tot en met 4 januari 2017 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Dit bestemmingsplan is daarnaast digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn stellen wij u in de gelegenheid om mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Appelscha - Van Emstweg 1-3’.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de mevrouw T. Wuite van de afdeling Ruimte & Economie via het algemene nummer 140516 of via t.wuite@ooststellingwerf.nl. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Naar boven