Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kavelsplitsing Hoekstraat 74’; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 november 2016 het bestemmingsplan ‘Kavelsplitsing Hoekstraat 74’ heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Kavelsplitsing Hoekstraat 74’ voorziet in de mogelijkheid om één extra (vrijstaande) woning te realiseren op het perceel Hoekstraat 74 te Nederwetten.

 

Terinzageligging

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 25 november 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het bestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenKavHoekstr74-D001

 

Rechtsbescherming

Over het ontwerpbestemmingsplan werden tijdens de termijn van terinzageligging geen zienswijzen ingediend.  Ten opzichte van het ontwerp zijn bij de vaststelling geen wijzigingen aangebracht. In verband daarmee kan tegen het besluit van de gemeenteraad alleen nog beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift moet binnen de termijn van terinzageligging worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en dient tenminste te bevatten de naam en adres van de indiener, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn in samenhang met het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Nuenen, 24 november 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven