Gemeente Tynaarlo - Omgevingsvergunning verleend voor twee starterswoningen aan de Dorpsstraat 26 in Tynaarlo

Logo Tynaarlo

NL.IMRO.1730.ABDorpsstr26Tyn-0401

De gemeente heeft een omgevingsvergunning verleend voor verbouw van een woonhuis/winkel tot dubbel woonhuis (starterswoningen) op het perceel Dorpsstraat 26, 9482 PC Tynaarlo.

Omdat het bouwplan in strijd is met het geldende bestemmingsplan hebben wij een procedure gevolgd om af te wijken van het bestemmingsplan. Tot en met 10 november heeft een ontwerpvergunning ter inzage gelegen. Nu informeren we u over het verlenen van de definitieve vergunning. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

De stukken inzien

Van vrijdag 25 november 2016 tot en met donderdag 5 januari 2017 ligt de omgevingsvergunning ter inzage.

U kunt de o mgevingsvergunning zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijden van het team publiekszaken en veiligheid (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de omgevingsvergunning ook bekijken op www.tynaarlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van de imrocode:NL.IMRO.1730.ABDorpsstr26Tyn-0401.

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning?

U kunt tot en met 5 januari 2017 beroep instellen tegen de omgevingsvergunning als u belanghebbende bent en u:

  • -

    op tijd een zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning heeft ingebracht; of

  • -

    het u niet kan worden verweten dat u niet eerder een zienswijze naar voren heeft gebracht.

Een beroepschrift kunt u sturen naar de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Wanneer mag initiatiefnemer beginnen met de werkzaamheden?

Dat mag zodra de beroepstermijn is verstreken. Ook als iemand beroep instelt. Tenzij u of iemand anders tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. In dat geval wordt daar eerst een beslissing over genomen, voordat met bouwen mag worden begonnen.

 

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.

Naar boven