Ontwerpbestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht”.

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij hebben ingestemd met het bestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht”, dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in ontwerp ter visie ligt.

Het ontwerp heeft betrekking op bovengenoemde woonwagenlocaties. Voor de deelplangebieden vigeren een aantal verschillende bestemmingsplannen. De bestemmingsregelingen verschillen onderling en zijn verouderd. Een herziening van deze plannen is derhalve noodzakelijk. Het nieuwe bestemmingsplan is gericht op het behouden en beheren van de bestaande ruimtelijke situatie.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 november 2016 gedurende 6 weken (dus tot en met 2 januari 2017) ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (stadhuis, Markt 1). Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijke zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team Gebiedsontwikkeling, tel. 046-4778738.

18 november 2016

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven