Ontwerp bestemmingsplan, exploitatieplan en besluit Hogere waarde wegverkeersgeluid Nieuwstraat 109-111, Gilze

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maken bekend dat zij op 1 november 2016 besloten hebben het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan ‘Nieuwstraat 109-111, Gilze’ en het bijbehorende ontwerpbesluit Hogere waarde wegverkeersgeluid, voor eenieder ter inzage te leggen. Deze ontwerpstukken betreffen de panden Nieuwstraat 109 en 111 en het parkeerterrein aan de Vreugdendaal in Gilze. Dit is een vervolg van het op 13 juni 2016 door de gemeenteraad genomen voorbereidingsbesluit. Het bestemmingsplan ziet op het wegbestemmen van de detailhandelsfunctie en het mogelijk maken van een herontwikkeling met woningbouw.

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. De stukken liggen met ingang van 17 november 2016 voor 6 weken ter inzage, tot en met 2 januari 2017. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk ontwerpstuk uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan zijn raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (ID = NL.IMRO.0784.BPNieuwstraat109-ON01 en NL.IMRO.0874.EPNieuwstraat109-ON01). Deze stukken zijn tezamen met het ontwerpbesluit Hogere waarde verkeersgeluid ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website en liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in De Schakel in Gilze Kerkstraat 106 in Gilze. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Bram Keijsers, bereikbaar via tel.: 088-3821448 of bramkeijsers@abg.nl.

Naar boven