Hollands Kroon - Ontwerp-wijzigingsplan Waardpolderhoofdweg 12 te Wieringerwaard

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3.6 Wet op de ruimtelijke ordening

Onderwerp: Ontwerpwijzigingsplan Waardpolderhoofdweg 12 te Wieringerwaard

Plangebied: Waardpolderhoofdweg 12 te Wieringerwaard

Doel plan: Wijzigen van de vorm van het bouwvlak zonder de oppervlakte te vergroten

 

Ter inzage

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan van 5 februari 2016 tot en met 17 maart 2016 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak via tel. 088-321 5000.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan Waardpolderhoofdweg 12 te Wieringerwaard is als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar: Als PD, gehecht aan deze publicatie,Fviap de website www.officieëlebekendmakingen.nl

 

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze mondeling of schriftelijk indienen. Belanghebbenden mogen van deze mogelijkheid gebruik maken.

 

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Waardpolderhoofdweg 12 te Wieringerwaard.

 

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via tel. 088-321 5000. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven