ONTWERPBESLUIT AANPASSING BEGRENZING BEBOUWDE KOM BOSWET

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij op 1 november 2016 hebben besloten om de gemeenteraad voor te stellen een nieuwe begrenzing van de bebouwde kom ingevolge de Boswet vast te stellen.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende kaart zijn als bijlage opgenomen bij deze bekendmaking. Ook kunnen alle stukken vanaf 16 november tot 28 december, tijdens openingsuren, ingezien worden bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen indienen op alle genoemde ter inzage liggende stukken.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten:naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Per e-mail kan ook naar: gemeente@heerenveen.nl met vermelding van het onderwerp: ‘Zienswijze aanpassing Kapbeleid’. Ook kunt u met uw DigiD via de gemeentelijke website reageren: www.heerenveen.nl/storage/formulieren/zienswijze-indienen.html.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact opgenomen worden met mevrouw Hanneke Huisman, telefoon 0513 – 617771.

Vervolg op de inspraak

Het college en de gemeenteraad beoordelen of zienswijzen zullen leiden tot inhoudelijke aanpassing van de voornoemde ontwerpen.

Van de inspraak zal een eindverslag worden opgemaakt. Het eindverslag bevat in elk geval een overzicht van de gevolgde inspraakprocedure, een weergave van de zienswijzen, die tijdens de inspraak mondeling of schriftelijk naar voren zijn gebracht en een reactie op deze zienswijzen, waarbij met redenen omkleed wordt aangegeven op welke punten al dan niet tot aanpassing van de regeling wordt overgegaan. Het eindverslag wordt op de gebruikelijke wijze openbaar gemaakt.

Na afloop van de inspraaktermijn zullen de vastgestelde regelingen bekend worden gemaakt in dit digitale Gemeenteblad op www.overheid.nl.

 

Naar boven