Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Neuweg 100’

Logo Hilversum

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Hilversum bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Neuweg 100’ en de hierbij behorende stukken voor een ieder ter visie wordt gelegd.

Het plan

De bestaande bedrijfsbebouwing aan de Neuweg 100 zal worden gesloopt ten behoeve van de realisatie van zes aaneengebouwde woningen (middeldure segment). Het voorliggende bestemmingsplan heeft een ontwikkelingsgericht karakter en voorziet in de realisatie van de woningen.

Inzien

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen van vrijdag 18 november tot en met donderdag 30 december 2016 (zes weken) ter visie in de Burgerleeskamer, Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 – 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 – 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien in de digitale burgerleeskamer op de website van de gemeente Hilversum. Het bestemmingsplan kan daarnaast ook worden ingezien via http://0402.roview.net/ of op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0402.14bp04neuweg100-on01.

Zienswijze

Gedurende de periode van ter visie ligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan (kenmerk: 362670) naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Wij benadrukken dat het niet mogelijk is via elektronische weg te reageren. Voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer V. van Rossum (Afdeling Beleidsontwikkeling) telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag via 035 – 629 2079.

Hilversum, 18 november 2016.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum .

Naar boven