Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning Sam van Houtenstraat 76, 1067JP Amsterdam, OLO 2488211.

Logo Amsterdam

 

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Sam van Houtenstraat 76, 1067 JP Amsterdam, voor de activiteit het bouwen van een bouwwerk en het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk, voor het legaliseren van een gewijzigde indeling van een brandcompartiment en het wijzigen van het gebruik op de begane grond van kinderdagverblijf De Groeijungle, inclusief slaapruimte naar buitenschoolse opvang (BSO) waarbij aan meer dan tien personen jonger dan twaalf jaar dagverblijf wordt verschaft, OLO 2488211.

Dit ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt vanaf 17 november 2016 tot en met 28 december 2016 ter inzage.

 

Het besluit en de stukken liggen, tijdens de openingstijden, ter inzage bij het Stadsloket Nieuw-West, Osdorpplein 1000 te Amsterdam.

 

Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op onze website www.nieuw-west.amsterdam.nl

 

Niet mee eens?

 

Dit ontwerpbesluit ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage van 16 november 2016 tot en met 28 december 2016. Voorafgaande aan deze terinzagelegging is van de komst van het ontwerp kennis gegeven op 16 november 2016 op de internetsite van de gemeente Amsterdam en in de Staatscourant.

Een ieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van het stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus2003, 1ooo CA Amsterdam. Wij verzoeken u hier bij het OLO-nummer te vermelden.

De belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht - of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht - kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

 

Amsterdam, 16 november 2016

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

 

dhr. H.J.M. Wink

stadsdeelsecretaris

Naar boven