Vaststelling bestemmingsplan Langerak, Lekdijk 14

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad van Molenwaard op 8 november 2016 het bestemmingplan ‘Langerak, Lekdijk 14’ vastgesteld. Het plan maakt het juridisch planologisch mogelijk om de bedrijfsbestemming te veranderen in een volledige woonbestemming.

Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 18 november 2016 zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPLekdijk14LGR-VG01.

Tijdens de termijn van de terinzageligging kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp van het bestemmingsplan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij deze afdeling worden ingediend. Het bestemmingsplan treedt in werking op 30 december 2016.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.

Naar boven