Ontwerp bestemmingsplan De Linten, partiële herziening J.R. Stuutstraat F 5

Logo Pekela

Het college van Burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij hebben ingestemd met een ontwerp van het bestemmingsplan voor de percelen bij J.R. Stuutstraat F 5 te Nieuwe Pekela.

Wat regelt het bestemmingsplan?

Het bestemmingsplan herstelt de bouw- en gebruiksmogelijkheden die zijn gewijzigd bij het vaststellen van het bestemmingsplan De Linten. Deze herziening herstelt de bestemming voor de betreffende percelen en geeft regels voor het bouwen en daarnaast regels over het gebruik van de gronden die aansluiten bij de regels die van toepassing waren voordat het bestemmingsplan De Linten werd vastgesteld op 3 juli 2013.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 17 november 2016 t/m woensdag 28 december 2016 tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis. Ook is het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen via www.pekela.nl onder het kopje ‘bekendmakingen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl met als kenmerk NL.IMRO.0765.01BPSTUUTF5-0301.

Reageren op het ontwerp bestemmingsplan

Wilt u reageren? U kunt gedurende de periode waarin de stukken ter inzage liggen een schriftelijke zienswijze indienen. Deze zienswijze kunt u sturen naar: de raad van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela.

U kunt uw zienswijze ook mondeling indienen. Hiervoor dient u in de periode waarin de stukken ter inzage liggen een afspraak te maken voor een overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Naar boven