Omgevingsvergunning Voortuinen Gabriël Metzustraat verleend

Logo Leiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maken bekend dat de omgevingsvergunning ‘Voortuinen Gabriël Metzustraat’, NL.IMRO.0546.OV00081-0301, is verleend. De ontwerp omgevingsvergunning betreft het afwijken van het vigerende bestemmingsplan ‘Leiden Noord’, ten behoeve van het realiseren van voortuinen bij 14 woningen van het nieuwbouwproject ‘Leidsche Heeren’ aan de Gabriël Metzustraat’.

Het ontwerpbesluit heeft van 5 november 2015 tot en met 16 december 2015 ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage

De digitale versie van het besluit met bijbehorende stukken is vanaf vrijdag 5 februari 2016 raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures. Een papieren exemplaar ligt ter inzage in het atrium van het Stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72).

Beroep

Tijdens de beroepstermijn, die eindigt op vrijdag 18 maart 2016, kan beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • -

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht,

Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72,

Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via http://gemeente.leiden.nl/contact-openingstijden. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 14 071.

Naar boven