Ontwerpbesluit-omgevingsvergunning bouw woningen aan de Kapelweg 117

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Berg-Utrechtseweg’ voor de (ver)nieuwbouw van de voormalige school van ROC Midden-Nederland aan de Kapelweg 117.

In de voormalige school wordt een wooncomplex gerealiseerd van 47 woningen. De karakteristieke bouwdelen van de school worden gehandhaafd. De parkeerplaatsen worden gerealiseerd in een verdiepte parkeerkelder.

Ter inzage Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken liggen vanaf 11 februari voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen Gedurende de periode van terinzagelegging (van donderdag 11 februari tot en met woensdag 23 maart 2016 ) kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar : Gemeente Amersfoort, Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (t.a.v. de heer S. Bacaksiz), Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de medewerkers van het Vergunningenloket. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14033 of e-mail vergunningenloket@amersfoort.nl.

Naar boven