Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Leutsestraat 14A eo Angeren

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt:

 

Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Leutsestraat 14A eo Angeren

 

Het ontwerpwijzigingsplan beoogt de bouw van één vrijstaande woning en het omzetten van drie bestaande bedrijfswoningen naar burgerwoningen aan de Leutsestraat 14a, 14b, 16 en 18b in Angeren.

 

Het ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Leutsestraat 14A eo Angeren met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 11 februari 2016 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienumer NL.IMRO.1705.146-ON01);

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum of met de heer E. Dekkers team Ruimtelijk Beleid op telefoon (026) 326 0472.

 

Ontwerpbeschikking Wet Geluidhinder

 

Tevens maken burgemeester en wethouders van Lingewaard, gelet op artikel 83 van de Wet geluidhinder, bekend dat de volgende ontwerpbeschikking ter inzage ligt:

 

Leutsestraat 14a eo Angeren

Op Leutsestraat 16 en tussen 14 en 14a in Angeren wordt één woning ontwikkeld en één woning herbouwd. Uit onderzoek is gebleken dat ten gevolge van de Leutsestraat een hogere geluidsbelasting dan de voorkeursgrenswaarde zal optreden. Burgemeester en wethouders zijn van plan om voor deze bouwmogelijkheid op grond van art. 83 van de Wet geluidhinder de volgende hogere grenswaarde vast te stellen.

 

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken wordt met ingang van donderdag 11 februari 2016 op de volgende wijze ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    De publicatie en ontwerpbeschikking is digitaal in te zien via https://www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad/op_organisatie/gemeente/lingewaard;

  • 2.

    Tevens ligt de analoge ontwerpbeschikking ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen de ontwerpbeschikking door uitsluitend belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met E. Dekkers van de afdeling Beleids- en projectontwikkeling, team Ruimtelijk beleid op telefoonnummer (026) 32 60472 .

 

Belanghebbende in het kader van de Wet geluidhinder is degene die een bijzondere en rechtens te erkennen relatie heeft tot het object waarop het besluit betrekking heeft (dit is de toekomstige eigenaar/bewoner en de aanvrager van de bouwvergunning voor deze woningen). Een belanghebbende kan te zijner tijd alleen beroep instellen tegen de eindbeschikking, indien tijdig schriftelijk of mondeling een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking of wanneer is aangetoond dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

 

Bemmel, 10 februari 2016

Naar boven