OntwerpStructuurvisie Recreatieconcentratiegebieden 2026

Logo West Maas en Waal

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. Met ingang van 17 november 2016 ligt de ontwerp Structuurvisie Recreatieconcentratiegebieden 2016 voor iedereen ter inzage voor een periode van zes weken.

De ontwerp structuurvisie

Het doel van deze structuurvisie is om ruimtelijk richting te geven aan toeristisch-recreatieve ontwikkelingen in de vier recreatieconcentratiegebieden Over de Maas, De Schans, De Gouden Ham en De Tuinen van Appeltern tot 2026.

In deze visie worden bestaande beleidsdocumenten gebundeld en geactualiseerd tot één duidelijk beleidsdocument.

Procedure zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kan iedereen zijn/haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijk

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan de gemeenteraad van West Maas en Waal. Graag onder vermelding van ‘reactie ontwerp-structuurvisie’.

U kunt uw reactie sturen naar Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen.

Mondeling

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw H. den Boer van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waar kunt u de ontwerp structuurvisie vinden?

De ontwerp Structuurvisie Recreatieconcentratiegebieden 2026 is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/in-de-gemeente/beleid-en-visies-ruimtelijke-ordening-en-woningbouw_3497/item/ontwerp-structuurvisie-recreatieconcentratiegebieden_4990.html

Daarnaast is er de mogelijkheid om de structuurvisie in te zien bij het Klantencontactcentrum van het gemeentehuis.

Beneden-Leeuwen, 16 november 2016

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

De secretaris, de burgemeester,

P.G. Arissen Th.A.M. Steenkamp

Naar boven