OMGEVINGSVERGUNNING (Weigering)

Logo Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel maken bekend dat een omgevingsvergunning is

geweigerd voor:

  • 1.

    De Westereen, tussen Djipswâl 16A en 19, realisatie drie woningen.

 

Ter inzage

Het weigeringsbesluit en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van donderdag 17 november t/m woensdag 28 december 2016 worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis,

Hynsteblom 4 te Damwâld. De stukken zijn vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De directe link met IMRO codering van het weigeringsbesluit is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.ovWEdjipswal-0401

 

Beroep

Gedurende de beroepsperiode kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Het beroep dient te worden gericht aan de Rechtbank Noord-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het besluit treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe kan bij onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van dezelfde rechtbank. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Damwâld, 16 november 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

Drs. K.S. Heldoorn, burgemeester

E. Wagenaar, loco-secretaris.

Naar boven