Bekendmaking van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 8 november 2016, nr. MBO-1086710 inzake de vaststelling van de subsidieplafonds van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo voor het kalenderjaar 2017

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Gelet op artikel 2.2, eerste lid, artikel 3.3, eerste en tweede lid, en artikel 4.3, tweede lid, van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo;

Besluit:

Enig artikel

  • 1. Het subsidieplafond, bedoeld in artikel 2.2, eerste lid, van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo, voor het kalenderjaar 2017 wordt:

    • a. voor het onderdeel van het investeringsbudget, bedoeld in artikel 2.2, tweede lid, van de regeling, vastgesteld op € 159,6 miljoen, en

    • b. voor de het onderdeel van het investeringsbudget, bedoeld in artikel 2.2, derde lid, van de regeling vastgesteld op € 24 miljoen.

  • 2. Het subsidieplafond voor het resultaatafhankelijk budget studiewaarde, bedoeld in artikel 3.3, eerste en tweede lid, van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo voor het kalenderjaar 2017 wordt vastgesteld op € 105,2 miljoen.

  • 3. Het subsidieplafond voor het resultaatafhankelijk budget bpv, bedoeld in artikel 4.3, tweede lid, van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo voor het kalenderjaar 2017 wordt vastgesteld op € 58 miljoen.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, M. Bussemaker

TOELICHTING

In deze bekendmaking worden de subsidieplafonds van de Regeling kwaliteitsafspraken mbo voor het kalenderjaar 2017 bekend gemaakt. Het betreft de subsidieplafonds inzake: a. het investeringsbudget (met uitzondering van het thema excellentie), b. het thema excellentie, c. het resultaatafhankelijk budget studiewaarde, en d. het resultaatafhankelijk budget bpv.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, M. Bussemaker

Naar boven