BEKENDMAKING TERINZAGELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘Zandstraat 15 Langenboom’

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zandstraat 15 Langenboom’, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van woensdag 16 november 2016 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Mill ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerp bestemmingsplan heeft identificatienummer NL.IMRO.0815.BPL16070HBU-ON01.

Het plangebied van het ontwerp bestemmingsplan ligt op een deel van het perceel, kadastraal bekend als gemeente Mill, sectie P, nummer 1024, waarbij het desbetreffende deel van het perceel plaatselijk bekend is als de Zandstraat 15 te Langenboom. Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridische regeling voor het plangebied, waarbij op de bestemming ‘Agrarisch’ het bouwvlak wordt vergroot ten behoeve van de realisatie van een nieuwe vleesvarkensstal en twee sleufsilo’s voor de ter plaatse reeds gevestigde varkenshouderij.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485-460 300.

Mill, 15 november 2016

Naar boven