Ontwerpbestemmingsplan "Nieuw wonen erve Boer"

Logo Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw wonen erve Boer” met IMRO-code ‘NL.IMRO.1731.ErveBoerGA-ONT1 met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 16 november 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het projectgebied ligt op de rand van de bebouwde kom van Garminge op de hoek Garmingerstukken – Schapendijk, op de voormalige boerderijlocatie van de familie J. Boer. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het verzoek van de heer Boer om op basis van het nieuwe erven concept, zoals opgenomen in het beeldkwaliteitsplan ‘De Broekstreek’, acht woningen (inclusief 4 sociale huur-/koopwoningen) te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De IMRO-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.ErveBoerGA-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer H. Eefting van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 20, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven