Ontheffing Wet geluidhinder voor plangebied Bleijenburgh (hoek Bleijenhoek - Rondweg) te Bladel

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om ontheffing te verlenen voor een hogere geluidsbelasting als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder voor de binnen dit plangebied te realiseren woningen in het bestemmingsplan Bleijenburgh te Bladel.

Uit een akoestisch onderzoek is gebleken dat de te bouwen woningen binnen dit gebied blootgesteld gaan worden aan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde (48 dB), als bedoeld in de Wet geluidhinder. Dit wordt veroorzaakt door het verkeer op de Rondweg (N 284), Bleijenhoek en Postelweg te Bladel.

Het ontwerpbesluit en de akoestische rapportage met toelichting liggen van 17 november tot en met 28 december 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. Tegen het voornemen tot verlening van een hogere waarde kan gedurende die termijn door iedereen een gemotiveerde zienswijze naar voren worden gebracht. Schriftelijk kan dit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u terecht bij het KCC of contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte (telefoon 0497-361691).

Naar boven