Ontwerp bestemmingsplan ''Burdaard, Jislumerdyk/Schoolstraat, NL.IMRO.1722.141603-ON01, 9111 HC"

Logo Ferwerderadiel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ' Burdaard, Jislumerdyk/Schoolstraat ' van 17 november 2016 tot 5 januari 2017 ter inzage wordt gelegd op het gemeentehuis te Ferwert, sector Grondgebied. Het plan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de herbestemming van te bouwen recreatiewoningen aan de Jislumerdyk te Burdaard voor eventueel ook permanente bewoning en de herbestemming van een voormalig bankgebouw en woning naar de bestemming 'Gemengd' (winkel, bedrijfje of kantoor) met bedrijfswoning.

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u een schriftelijke zienswijze zenden aan burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel, Postbus 2, 9172 ZS Ferwert. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418817); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan.

 

Ferwert, 16 november 2016

 

NB: Na 1 januari 2017 zullen de behandelende ambtenaren niet langer aanwezig zijn op het gemeentehuis te Ferwert. Het ontwerp-plan ligt dan ter inzage bij de centrale balie. Wilt u hen toch bij de inzage raadplegen, of op een ander moment willen spreken over het plan, dan kunt u aan de balie een afspraak laten maken voor een overleg, of vooraf bellen met bovenstaand nummer.

Naar boven