Gemeente Tynaarlo - Coördinatieregeling bestemmingsplan en omgevingsvergunning bouw recreatiewoning Groningerweg 25 Eelderwolde (NL.IMRO.1730.BPGronweg25EW-0301)

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft op 19 april 2016 besloten om de coördinatieregeling van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen op de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning ten behoeve van de bouw van een drijvende recreatiewoning op het perceel Groningerweg 25 te Eelderwolde (gebied In De Leegte). Het gaat om vervangende nieuwbouw voor een bestaande verblijf recreatieve opstal die op het perceel wordt afgebroken. Om mee te kunnen werken aan dit project zijn een herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied Eelde 1974” en een omgevingsvergunning nodig.

Ter inzage

Met ingang van vrijdag 18 november 2016 liggen de onderstaande documenten met bijlagen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan “Recreatiewoning Groningerweg 25 Eelderwolde (NL.IMRO.1730.BPGronweg25EW-0301)”;

  • 2.

    het ontwerp van de omgevingsvergunning voor de bouw van een drijvende recreatiewoning op het perceel Groningerweg 25 te Eelderwolde.

De papieren versie van de documenten 1 en 2 kan in genoemde periode zonder afspraak worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. De documenten genoemd onder 1 en 2 zijn in die periode ook digitaal te bekijken op www.tynaarlo.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hebt u een zienswijze?

Met ingang van vrijdag 18 november 2016 gedurende zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze omtrent het ontwerp van de documenten genoemd onder 1 en 2 indienen bij de gemeenteraad en burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om betreffende de documenten genoemd onder 1 en 2 vanaf vrijdag 18 november 2016 gedurende zes weken mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 266662.

Naar boven