Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Nieuwe Rijksweg 104

Logo Zederik

Burgemeester en wethouder van Zederik maken bekend dat de gemeenteraad van Zederik op 31 oktober 2016 het bestemmingsplan Nieuwe Rijksweg 104, Lexmond ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt de uitbreiding mogelijk van het bedrijf gevestigd op de Nieuwe Rijksweg 104 te Lexmond, kadastraal bekend gemeente Zederik ,sectie B, nummer 644.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 november 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die een zienswijzen hebben ingediend, of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen vanaf 11 november 2016 gedurende 6 weken beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen viadigitaalloket.raadvanstate.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.

Meerkerk, 10 november 2016

NL.IMRO.0707.BPLXMRksweg104‐VA01

Naar boven