Kennisgeving

Logo Edam-Volendam

Ontwerp- projectafwijkingsbesluit / ontwerp- omgevingsvergunning Jacob Hop Erf 10 te Warder .

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag – inhoudende een uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo – een omgevingsvergunning te verlenen:

• Activiteit bouwen, en gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, Jacob Hop Erf 10 te Warder.

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 14 november 2016 gedurende zes weken ter inzage bij het loket van de afdeling VROM, locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam tijdens de openingsuren van 9.00-12.30 uur. Buiten die uren kunnen de genoemde stukken op afspraak worden ingezien (tel. 0299 – 398 398).

De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk haar of zijn zienswijzen kenbaar maken tegen het ontwerp-besluit. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sectie Bouwzaken en/of sectie Ruimtelijke Ordening. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD in Volendam. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

Kennisgeving overeenkomst exploitatie project Jacob Hop Erf 10 te Warder (artikel 6.24 Wro )

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij de exploitatieovereenkomst “project Jacob Hop Erf 10” te Warder, zijnde een overeenkomst over de exploitatie als bedoeld in de Wro, zijn aangegaan.

De overeenkomst heeft betrekking op de nieuwbouw van een woning op het perceel Jacob Hop Erf 10 te Warder. De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt 6 weken ter inzage, op afspraak, bij de afdeling VROM, sectie Bouw- en Milieuzaken op de locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam.

Naar boven