Vastgesteld wijzigingsplan Berkstraat 1-3 te Sprundel

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.7.17 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’ en de daarop volgende herzieningen, medewerking te verlenen aan het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’. Dit om het gebruik van de voormalige bedrijfswoningen als burgerwoningen mogelijk te maken.

Deze wijziging heeft betrekking op het perceel Berkstraat 1-3 te Sprundel, kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie U, nummer 82.

Ter inzage legging

Het wijzigingsplan met ingang van 10 november 2016 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen. Het plan met nummer NL.IMRO.0840.9000BW016-DEF1 is eveneens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0840.9000BW016-DEF1).

Beroep

Gedurende de termijn van inzage bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan daarom gedurende bovengenoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, zal de werking van dit besluit worden opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven