Ontwerp bestemmingsplan en anterieure overeenkomst Greenteweg 3 en 5 Genemuiden, Zwartewaterland

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid voor de locatie Greenteweg 3 en 5 te Genemuiden. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 1 woning ter vervanging van de te slopen kassen van het tuincentrum, een landschappelijke inpassing van het erf en een planologische regeling voor de aldaar gevestigde hovenier.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 9 november 2016. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 14038. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt tijdens openingstijden. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl, het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1896.BP0051-OW01. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Tevens maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland bekend dat voor deze ontwikkeling een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan met VOF Tuincentrum Genemuiden. Het doel van deze overeenkomst is het vastleggen van de afspraken tussen partijen om te komen tot de herontwikkeling van het projectgebied.

In het kader van artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening ligt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage in het gemeentehuis te Hasselt met ingang van 9 november 2016. Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Naar boven