Ontwerpbestemmingsplan “Dokkum - De Houtkolk”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel leggen van 10 november tot en met 21 december 2016 ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Dokkum - De Houtkolk” met nummer NL.IMRO.0058.BPDKBB2016P2-ON01 in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit ontwerpbestemmingsplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Dit bestemmingsplan voorziet in een herziening van het bestemmingsplan Dokkum Bûten de Bolwurken ten behoeve van het het herontwikkelen van een deel van de Houtkolk van bedrijventerrein naar wonen met vier appartementengebouwen in een parkachtige zone. Tevens wordt het naastgelegen bedrijfsperceel aan de Wâlddyk 15 met de vaststelling van dit bestemmingsplan afgewaardeerd. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting.

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken de afdeling Ontwikkeling (Team VRO/EZ), telefoonnummer 14 0519.

Naar boven