ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN WESTERBUURT 39 TER INZAGE

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Westerbuurt 39’ vanaf donderdag 10 november 2016 voor een ieder ter inzage ligt. De bekendmaking is op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een particuliere burgerwoning te realiseren op het perceel Westerbuurt 39 te Venhuizen. De woning voldoet aan de uitgangspunten van het gemeentelijk beleid voor wat betreft situering en afmetingen. De bestaande horecabestemming wordt qua oppervlakte verkleind en de bouwmogelijkheden worden beperkt. Het onderdeel ‘Horeca’ is in de nieuwe situatie een onder strikte uitwerkingsregels nader uit te werken bestemming, waarbij een concreet bouwplan moet voldoen aan de voorgenoemde regels.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0498.BPWesterbuurt39-ON01. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hoogkarspel, bij het omgevingsloket.

Zienswijze indienen

Vanaf donderdag 10 november 2016 heeft een ieder gedurende zes weken de mogelijkheid schriftelijk (voorkeur) of mondeling een zienswijze in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met dhr. M. Groefsema van de afdeling Ruimte, tel. 0228-534100. Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven