Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Noorderdracht 20 in Oosterblokker’

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland zijn voornemens om vergunning te verlenen voor vervangende nieuwbouw van de woning op het perceel ‘Noorderdracht 20 in Oosterblokker’. De vergunning wordt verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid onder a sub 3 Wabo.

De vergunning heeft betrekking op het uitbreiden van de woning. Een deel van de woning is gelegen op gronden met de bestemming ‘Detailhandel’ (feitelijk parkeerplaats). Het uitbreiden van de woning is hiermee in strijd met het bestemmingsplan. Het gevraagde valt wel binnen de kaders die de gemeenteraad heeft gesteld voor het indelen van bouwvlakken bij woonbestemmingen. Daarmee voorziet het ruimtelijk beleid in het gevraagde.

Procedure

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht wordt de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Vanaf donderdag 10 november 2016 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning zes weken ter inzage, waarbij een ieder zienswijzen kan indienen. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis van Drechterland, Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel.

Zienswijzen

Zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Groefsema van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228- 534100.

 

Naar boven