Vastgesteld bestemmingsplan Jachthavendam

Logo Lisse

De gemeenteraad heeft op 27 oktober 2016 het bestemmingsplan ‘Lisse Dorp Partiële herziening Jachthavendam’, met de identificatie: NL.IMRO.0553.bpjachthavendam-vax1, ongewijzigd vastgesteld. Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het plan

Deze gedeeltelijke herziening is een aanvulling op het nu geldende bestemmingsplan Lisse Dorp. De planregels en verbeelding zijn op enkele punten aangevuld en aangepast. Voor het overige geldt dat de planregels en verbeelding van het moederplan Lisse Dorp intact blijven.

Deze gedeeltelijke herziening repareert een tegenstrijdigheid tussen de regels en de verbeelding van het bestemmingplan. Hierdoor kan de watersportvereniging het bestaande pand vervangen door een nieuw pand. Daarnaast verankert deze herziening de nieuwbouwplannen van de kanovereniging juridisch-planologisch.

Stukken inzien

Het plan ligt van woensdag 9 november tot en met dinsdag 20 december 2016 ter inzage in het gemeentehuis van Lisse. Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken op www.lisse.nl. Of u belt naar 14 0252. Daarnaast kunt u het plan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0553.bpjachthavendam-vax1.

Beroep instellen

Tegen het besluit kan tot en met dinsdag 20 december 2016een beroepschrift worden ingediend bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag (in tweevoud). Dit kunnen belanghebbenden doen die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest schriftelijk of mondeling zienswijzen in te brengen tegen de ontwerpbeschikking en de belanghebbenden die al een zienswijze hebben ingediend. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststelling treedt 21 december 2016 in werking tenzij zo’n beroepschrift is ingediend, gecombineerd met een verzoek om voorlopige voorziening. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Lisse, 8 november 2016

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven