Omgevingsvergunning Heistraat 18, Casteren

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor een beperkte milieutoets voor een verandering van het aantal en soort dieren en natuurontheffing gebiedsbescherming aan de Heistraat 18 te Casteren

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 november 2016 gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) van het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel.

Binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, kan beroep worden ingesteld. Het beroepschrift moet naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant (Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch).

Voor deze procedure bij de rechtbank is griffierecht verschuldigd. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Indiening van een beroepschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kan aan de voorzieningenrechter worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kan alleen worden ingediend als ook beroep is ingesteld.

Naar boven