Inspraak bestemmingsplan Stadsweiden – Wijkinitiatief Rietmeen

Logo Harderwijk

Het voorontwerpbestemmingsplan Stadsweiden – Wijkinitiatief Rietmeen is in voorbereiding. Op 28 juli 2015 is al een omgevingsvergunning verleend voor het gebruik van het plangebied ten behoeve van tuinen, verkeersplein, picknickplek, speelplek, kleinschalige opslag van boten en surfplanken, kleinschalige detailhandel en kleinschalige evenementen. In dit bestemmingsplan zijn de functies uit de omgevingsvergunning opgenomen. Daarnaast wordt in het bestemmingsplan ondergeschikte horeca, ondergeschikte zalenverhuur en kleinschalige en/of ambachtelijke bedrijfjes (zonder of nagenoeg zonder winstoogmerk) toegestaan en is het aantal evenementen uitgebreid.

Het plangebied ligt globaal tussen de Rijksweg A28, kwekerij Stadsweiden, woonwagenkamp Wikkemeen, de Stadswei en de Rietmeen.

In het kader van de inspraakprocedure ligt het voorontwerpbestemmingsplan met ingang van 10 november gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens deze termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of digitaal zienswijzen kenbaar maken (adresseren aan burgemeester en wethouders). Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, mw. K. van der Schot, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00155-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.BP00155-/NL.IMRO.0243.BP00155-0001), of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenstadsweiden.

 

Naar boven