Bestemmingsplan Eibergseweg 7 vastgesteld

Logo Winterswijk

Plan vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 26 oktober 2016 het bestemmingsplan Eibergseweg 7 heeft vastgesteld.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan wijzigt de vorm van de huidige bestemming wonen overeenkomstig het huidige eigendom mede met het oog op de legalisering van de vestiging van een kleinschalig grondverzetbedrijf. Het plangebied ligt aan de Eibergseweg 7 in het buitengebied van Winterswijk Meddo.

Ter Inzage

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van woensdag 9 november 2016 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook via internet in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1501BGEIBERGSEW7-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 10 november 2016 tot en met woensdag 21 december 2016 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 22 december 2016. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven