Omgevingsvergunning Drielanden - schuilhut Tuindersbrink

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning te verleend voor de bouw van een schuilhut voor vee op het perceel, kadastraal bekend sectie I, nr. 5196, aan de Tuindersbrink in de Groene Zoom te Harderwijk.

De omgevingsvergunning schuilhut Tuindersbrink ligt met ingang van 3 november gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning beroep aantekenen bij de rechtbank. U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: domein Ruimte, dhr. E. de Graaf, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00177-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestandenhttp://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.PB00177-/NL.IMRO.0243.PB00177-0002). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannendrielanden.

Naar boven