Bekendmaking onttrekking aan de openbaarheid van het doodlopend wegdeel Schipluidenlaan en het (brom)fietspad gelegen langs de zuidzijde van de Cornelis Lelylaan

Logo Amsterdam

Besluit:

  • Het (brom)fietspad, parallel lopend langs de Cornelis Lelylaan (S106), tussen de nog te realiseren Willem Frogerstraat en de aansluiting ter hoogte van de nog bestaande af- en oprit Cornelis Lelylaan (S106) – Delflandlaan, in zijn geheel te onttrekken aan de openbaarheid;

  • Het doodlopende wegdeel van de Schipluidenlaan, ter hoogte van de kruising Wilhelminaplein – Schipluidenlaan, in zijn geheel te onttrekken aan de openbaarheid.

 

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Stuur dit uiterlijk zes weken na de publicatie van het besluit in de Staatscourant naar: Stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. de bezwaarschriftencommissie Postbus 1000 CA, 1064 SW Amsterdam In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: uw naam en adres, de datum en handtekening, een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (stuur een kopie mee of noem het kenmerk), de redenen van uw bezwaar.

 

Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuur dan een volmacht mee. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Het besluit blijft dus gelden. Is dit voor u nadelig en kunt u de afloop van de bezwaarprocedure niet afwachten? Dan kunt u om een voorlopige voorziening vragen bij:

De Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850 1070 AW Amsterdam.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van 21 september 2016.

 

Amsterdam, Stadsdeel Nieuw-West

9 november 2016

 

Namens deze,

 

de heer H.J.M. Wink

stadsdeelsecretaris

 

de heer A. Baâdoud

voorzitter

 

Naar boven