Ontwerp bestemmingsplan Nieuwestraat 88a

Logo Strijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Nieuwestraat 88a” met bijbehorende stukken vanaf maandag 7 november 2016 voor een periode van 6 weken (dus tot 19 december 2016) ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Nieuwestraat 88a in Strijen. Op dit perceel worden de aanwezige kassen en een gedeelte van de aanwezige bedrijfsbebouwing gesloopt. In ruil daarvoor maakt het bestemmingsplan de bouw van één extra woning op het perceel Nieuwestraat 88a mogelijk. Voor deze ontwikkeling is een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 Wro gesloten.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken op werkdagen tijdens openingstijden inzien bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen). Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder “NL.IMRO.0617.BPNSTR88A-ON01”. Nader informatie kunt u vinden op onze website: www.strijen.nl onder wonen en leven, bouwen en verbouwen, bestemmingsplannen, Nieuwestraat 88a.

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Strijen, Postbus 5881, 3290 EA Strijen. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw A.H. Rotscheid, telefoonnummer 088-6471228. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Strijen, 4 november 2016

Naar boven