Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Meulenspie-Valkenstraat, Kleine Bogerd-Meulenspie te Teteringen

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ’Meulenspie-Valkenstraat, Kleine Bogerd-Meulenspie’ (NL.IMRO.0758.BP2016220004-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in het opsplitsen van twee kavels, waardoor de bouw van 4 woningen mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied ligt in de nieuwbouwwijk Meulenspie. Eén kavel is gelegen te midden van andere nieuwbouwkavels aan de Kleine Bogerd. De andere kavel ligt aan de noordrand van de wijk aan de straat Meulenspie, aan de noord- en oostzijde grenzend aan de achtertuinen van de bestaande woningen aan het Moleneind.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 10 november tot en met 21 december 2016. Het ontwerp kunt u digitaal raadplegen via de website www.breda.nl/ruimtelijkeplannen. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Zienswijzen

Van 10 november tot en met 21 december 2016 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

Naar boven