Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan Welgelegen III, Tholen

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:

 

Bestemmingsplan:  Welgelegen III, Tholen

Plangebied: Het plangebied ligt ten westen van het bedrijventerrein Welgelegen II te Tholen (kadastrale percelen sectie M, nummers 353 t/m 360 en sectie S nummers 316, 320 en 500).

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel verdere ontwikkeling van bedrijventerrein mogelijk te maken. Het bestemmingsplan maakt in hoofdzaak bedrijfsvestiging op percelen vanaf 5 hectare mogelijk.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 4 november 2016 tot en met 15 december 2016, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.  

 

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.BPwelgelegenIIITH-OW01.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

 

Naar boven