Gemeente Tynaarlo – ontwerp-omgevingsvergunning Groningerstraat 21, Midlaren

Logo Tynaarlo

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor nieuwbouw van een woonhuis en de plaatsing van zonnepanelen op het perceel Groningerstraat 21, 9475 PA te Midlaren. De gemeente is van plan om de omgevingsvergunning te verlenen. Omdat het bouwplan in strijd is met het geldende bestemmingsplan volgen wij een procedure om af te wijken van het bestemmingsplan.

De stukken inzien

Van vrijdag 4 november tot en met donderdag 15 december 2016 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning Groningerstraat 21 Midlaren ter inzage. U kunt de ontwerp - omgevingsvergunning zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijden van het team publiekszaken (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook bekijken op www.tynaarlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van de imrocode: NL.IMRO.1730.ABGrstr21Midlaren-0301.

 

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze tot en met 15 december 2016 schrifteli jk indienen bij het college van b urgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met team Ruimte en Ontwikkeling.

 

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.

Naar boven