ONTWERP- 1E PARTIËLE HERZIENING BESTEMMINGSPLAN OUDE- EN NIEUWEHORNE DE FJILDEN

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij op 18 oktober 2016, bij besluit nr. 16.2000643, hebben besloten de ontwerp-1e partiële herziening bestemmingsplan Oude- en Nieuwehorne De Fjilden, met bijbehorende stukken, ter inzage te leggen, op grond van artikel 3.8 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening.

 

De ontwerp-partiële herziening betreft gronden aan de westzijde van het Sevenaerpad in het geprojecteerde woongebied De Fjilden. Hier wordt de diepte van kavels vergroot en wordt een deel van de voor groen aangewezen gronden bij de woonbestemming betrokken.

 

Inzagetermijn

Met ingang van 3 november 2016 tot en met 14 december 2016 kan de partiële herziening worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft de ontwerp-partiële herziening en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.PH1DeFjildenOHNH-OW01) van de ontwerp- partiële herziening.

 

De ontwerp-partiële herziening en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien op de volgende plaatsen:

- in het dorpshuis De Kiekenhof, Molenweg 29 te Nieuwehorne;

- bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

 

Zienswijzen

Op grond van artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op de ontwerp-partiële herziening.

 

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

 

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.

 

Naar boven