Kennisgeving Vaststelling wijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 25 oktober 2016 het wijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug ongewijzigd vastgesteld.

Wijzigingsplan

Het plangebied van het ontwerpwijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug wordt begrensd door Zijkanaal I in het noorden en zuiden, de Buiksloterdijk in het oosten en de Verstuiverstraat in het westen. Conform de wijzigingsregels uit het vigerende bestemmingsplan De Bongerd wordt in het voorliggende ontwerpwijzigingsplan de realisatie van een brug voor langzaam verkeer over Zijkanaal I mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het wijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug ligt met bijbehorende stukken met ingang van 3 november ter inzage op het volgende adres, totdat onderstaande beroepstermijn is verstreken:

•Stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam

•Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-noord.

Het wijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1602BPSTD-VG01

Beroep Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan met ingang van 3 november 2016 gedurende zes weken, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Amsterdam, 2 november 2016

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

 

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

Naar boven