Provincie Noord-Holland/Rijkswaterstaat - Wabo en Wtw, ontwerpbeschikkingen (Nauerna 1 te Assendelft)

Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, mede namens de minister van Infrastructuur en Milieu, bekend dat zij ontwerpbeschikkingen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Waterwet (Wtw) ter inzage heeft gelegd.

 

Afvalzorg Deponie B.V., gelegen aan Nauerna 1 te Assendelft, heeft twee vergunningaanvragen ingediend. In het kader van de coördinatieregeling zoals genoemd in art. 3.16 van de Wabo doorlopen beide aanvragen gezamenlijk de procedure overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

 

De ontwerpbeschikking ingevolge de Wabo betreft het voornemen tot het verplaatsen van de loswalkade van de huidige locatie in zijkanaal D naar een locatie aan het Noordzeekanaal.

 

De ontwerpbeschikking ingevolge de Wtw betreft het voornemen om de voorschriften van de bestaande watervergunning van 3 mei 2006 met kenmerk WSW 2006/2101 te wijzigen. Dit naar aanleiding van de aanleg van de nieuwe loswal. De wijzigingen hebben betrekking op:

- het brengen van stoffen in het Noordzeekanaal;

- het onttrekken aan en/of het brengen van water in het Noordzeekanaal;

- het gebruik maken van het rijkswaterstaatswerk Noordzeekanaal;

- het gebruik maken van een regionaal waterstaatswerk, in beheer bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

 

Zaaknummer: 53123

 

Inzage

De ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen (bekendmakingen provincie Noord-Holland – uitgebreide procedure, ontwerpbeschikking gecoördineerd) en (digitaal) bij:

- provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem;

- Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem;

- gemeente Zaanstad, Stadhuisplein 100 te Zaandam.

 

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikkingen naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Geef duidelijk aan als u niet wilt dat uw naam en adres bekend gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, t.a.v. Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam.

 

Heeft u een vraag over deze procedures of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op www.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikkingen kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking.

 

Naar boven