Aankondiging terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan

Logo Oegstgeest

 

 

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om een voorontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen. Het betreft bestemmingsplan ‘Oudenhof en Klinkenbergerplas’ (NL.IMRO.0579.BPOudeklink-VO01) te Oegstgeest. Dit plan wordt van 2 november tot en met 14 december 2016 ter inzage gelegd.

Het nieuwe bestemmingsplangebied betreft het te actualiseren bestemmingsplannen Morsebel Klinkenbergerplas, Oude Vaartweg, Oudenhof en Clinckenburgh en gedeeltes van Oud-Poelgeest boven de Overveerpolder en ten westen van de Abtspoelweg.

U kunt de stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn, in deze periode, ook te raadplegen via www.oegstgeest.nl>bestemmingsplannen>nu-ter-inzage en zijn in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

Tijdens de ter inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, t.a.v. Team Ruimte, onderdeel Beleid en Advies, Postbus 1270, 2340 BG OEGSTGEEST. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 14071.

Naar boven